Προσοχή!

Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

0 Your Cart

Εδώ θα βρείς το εξαιρετικό HP ScanJet Pro N4000 Snw1 Sheetfed Scanner με WiFi

12/08/2021
από

Γρήγορο, προσιτό και σχεδιασμένο για να χειρίζεται τα πάντα, από απλές χρωματικές εργασίες έως πολύπλοκες ροές εργασίας. Γρήγορη και αξιόπιστη ψηφιοποίηση μεγαλύτερων έργων με ταχύτητες σάρωσης έως 40 ppm/80 ipm και ADF 50 σελίδων.

Συνιστάται για 4.000 σελίδες την ημέρα.

Γρήγορη σάρωση. Υπέροχα αποτελέσματα. Κάθε σελίδα.Δημιουργία σαρώσεων έως και 40 σελ./Λεπτό/80 εικ./Λεπτό με σάρωση διπλής όψης που καταγράφει και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα. Το Wi-Fi Direct επιτρέπει τη σάρωση από ασύρματη κινητή συσκευή χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε δίκτυο ή στο διαδίκτυο. Καταγράψτε εύκολα κάθε σελίδα-ακόμη και στοίβες μικτών μέσων-με το HP EveryPage και ένα αισθητήρας υπερήχων.

Βασιστείτε σε αυτόν τον σαρωτή κάθε φορά - συνιστάται για 4000 σελίδες την ημέρα.

Βελτιστοποιήστε τις ροές εργασίας με σάρωση με ένα άγγιγμαΒελτιώστε τη διαδικασία ρουτίνας με σάρωση με ένα άγγιγμα-δημιουργήστε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις με ένα κουμπί για επαναλαμβανόμενες εργασίες σάρωσης. Σάρωση εικόνων απευθείας σε εφαρμογές με συμπεριλαμβανόμενα και πλήρως εξοπλισμένα TWAIN και ISIS®. Μεταφέρετε εύκολα σαρώσεις σε επεξεργάσιμο κείμενο, αρχεία PDF με δυνατότητα αναζήτησης και άλλα τύποι αρχείων, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο OCR. Γρήγορη κοινή χρήση ή αρχειοθέτηση σάρωσης απευθείας σε δημοφιλείς προορισμούς cloud με το λογισμικό HP Scan.

Αποτυπώστε επαγγελματικά έγγραφα σαν επαγγελματίαςΑντιμετωπίστε τις εργασίες γρήγορα και εύκολα - με την απλή έγχρωμη οθόνη αφής 2,8 "Ορίστε προφίλ σάρωσης για κοινούς τύπους εγγράφων και σαρώστε σε πολλούς προορισμούς με το λογισμικό HP Scan. Καταγράψτε και οργανώστε έγγραφα, επαγγελματικές κάρτες και άλλους τύπους αρχείων με λογισμικό πλούσιο σε χαρακτηριστικά. , ευανάγνωστες σαρώσεις-ανάλυση έως 1.200 dpi.

Απόκτησε το σε απίθανη τιμή ΕΔΩ

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση